Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre doux, détaillé en dés et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel marin, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de sucre glace
La garniture
- 170 g d'amandes émondées
- 170 g de beurre doux, détaillé en dés
- 170 g de sucre de canne complet non raffiné
- 4 œufs
- 1 c. à soupe d'extrait naturel d'amande
- 400 g de mincemeat (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'amandes effilées
- 1 c. à café de sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2837.6 kJ / 701.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 45.6 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Cake à la noix de coco
55 min
Mincemeat
25 min
Crème à la horchata
50 min
Gâteau de semoule de maïs
50 min
Gâteau un peu forêt-noire
45 min
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min
Briouats
35 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Cheesecake à la vanille cuit
13u. 30min
Gâteau de crêpes aux fruits rouges
24h
Gâteau à la vanille et aux amandes
3h 30min