Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 350 g de mangue mûre, coupée en dés d'1 cm de côté
- 60 g de jus d'orange
- 90 g de sucre glace
- 2 pincées d'agar-agar (½ sachet, 2 g environ)
Les coques
- 150 g de poudre d'amande
- 300 g de sucre glace
- 100 g de blancs d'œufs
- 1 zeste d'orange râpé finement
- 2 pincées de colorant alimentaire naturel orange
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 780 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Macarons au chocolat
24 Std.
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Opéra
24 Std.
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10 min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Praliné chocolat-noisette
1h
Macaron tiramisu
26 godz.
Macarons fraise-amaretto
24 Std.
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12sa 30 dk