Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel aux noix
- 30 g de noisettes
- 30 g de noix décortiquées
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 30 g d'amandes émondées
- 300 g de cassonade
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de vinaigre
La ganache au chocolat
- 400 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
La pâte feuilletée
- 480 g de beurre doux (400 g coupé en lamelles et 80 g coupé en morceaux)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g d'eau froide
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 10 g de sucre en poudre, et 2 c. à soupe
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6523 kJ / 1558.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 128.7 g
- Vetten
- 108 g
- Verzadigd vet
- 61.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 285 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raviolis wonton frits et poêlée de chou aux cacahuètes
1j 20 menit
Fraisier
15h
Boule coco-mangue
9h
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 min
Coupe infernale
12h 45min
Petites bouchées au chocolat et meringue
1 godz. 35 min
Paris-Brest
3sa
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Choux chantilly et fruits rouges
2j
Crème brûlée à la cardamome
1h 10 min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min