![Entremets Passion et mangue Entremets Passion et mangue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05a887684f1821684f0bb90d5ca727f0/Derivates/39336b64c73fd4a461e1f94814e168c39a557ea0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de la Passion
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
La dacquoise
- 240 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 50 g de noix de coco en poudre
- 40 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
La mousse à la mangue
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 350 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mangue, coupée en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- noix de coco râpée et grillée, pour la finition (optioneel)
- graines de fruit de la Passion, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1405.7 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 36.8 mg
Alternatieve recepten
Macarons à la fraise
2h 30min
Paris-Brest
3h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30 min
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Succès praliné
1h 40min
Entremets chocolat-cacahuète
12 godz.
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Fraisier
15 Std.
Tarte entremets chocolat et noisette
18 godz. 30 min
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Praliné maison rapide
1h