Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 560 g de lait
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 bâton de cannelle
- 125 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 15 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 330 g de farine T55, pour fariner
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 1 pincée de sel
- 50 g de beurre, ramolli
- 2 c. à soupe de lait
- 100 g de pignons de pin
- 4 c. à soupe de sucre en grains
- 400 g de fruits rouges frais variés
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 4818 kJ / 1150 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 237 g
- Vetten
- 82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits au citron
55min
Gâteau aux blancs d'œufs
35 min
Biscuits coco
55min
Pierogi au bœuf
1 godz.
Reine de Saba
25 min
Pavlova végétalienne
3 Std.
Briochettes coco à la vapeur
2h 10min
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3h 15min
Clafoutis aux prunes
1u. 15min
Craquants aux fruits rouges
2 Std.
Glace sur bâtonnet au tahini et aux amandes
Geen beoordelingen
Canestrelli (Biscuits italiens aux jaunes d'oeufs)
1 godz. 25 min