Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'eau minérale
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 150 g de farine T65
- 10 g de sel
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 180 g de beurre doux, en morceaux, et un peu pour les moules
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1969 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arbre de Noël en biscuits
45 min
Couronne de l'Avent
1h
Escargots à la pistache
21h
Pains briochés encre de seiche et pavot
2 Std. 55 Min
Macarons à la vanille
3j
New York roll au chocolat
1h 30 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3j
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Choux à la crème
1 godz. 5 min