Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'eau minérale
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 150 g de farine T65
- 10 g de sel
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 180 g de beurre doux, en morceaux, et un peu pour les moules
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1969 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Spritz au chocolat
50 min
Croissants au beurre
16h 15min
Rolls au crémeux citron
2 Std. 45 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche feuilletée
5h
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 godz. 10 min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4h 15 min