Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
2 ou 3 jours avant
- 1 c. à café de baies de genièvre
- 30 g de sucre en poudre
-
1
c. à café de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
of 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet) - 1 ½ c. à café de cardamome en poudre
- 600 g de pruneaux dénoyautés
- 200 g d'eau
- 120 g de vin rouge
- 220 g de beurre, coupé en morceaux
- 130 g de sucre de canne
- 2 œufs
- 120 g de lait entier
- 550 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
Le jour même
- 50 g de lait
- 200 g de sucre de canne
- 1 g d'extrait naturel d'amande amère
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3614.5 kJ / 860.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 135.6 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 287.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake au citron vert
1sa
Cigares au miel et aux amandes
40 dk
Cake marbré chocolat-pistache
1h 30min
Chiffon cake à l'orange
1sa 15 dk
Gâteau au yaourt, sauce aux fraises
1sa 15 dk
Tarte aux cerises briochée
3h 25min
Cake aux deux citrons
1sa
Cake aux figues
1h 10min
Gâteau coton
1 godz. 45 min
Gâteau à l'orange
1sa
Gâteau moelleux au pavot et au citron
40 dk
Gâteau pomme-raisin
1sa 15 dk