Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
2 ou 3 jours avant
- 1 c. à café de baies de genièvre
- 30 g de sucre en poudre
-
1
c. à café de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
of 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet) - 1 ½ c. à café de cardamome en poudre
- 600 g de pruneaux dénoyautés
- 200 g d'eau
- 120 g de vin rouge
- 220 g de beurre, coupé en morceaux
- 130 g de sucre de canne
- 2 œufs
- 120 g de lait entier
- 550 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
Le jour même
- 50 g de lait
- 200 g de sucre de canne
- 1 g d'extrait naturel d'amande amère
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3614.5 kJ / 860.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 135.6 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 287.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise au chocolat
45min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Eclairs à la pistache
4h 30min
Cheesecake meringué
1 Std. 30 Min
Petits pains lapin au cœur de fromage fondant
45min
Gâteau lapin
1 Std. 30 Min
Royal poire-chocolat
1h 10 min
Entremets rose
1 Std. 30 Min
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1h 25 min
Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
20 Min
Génoise
50min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30min