Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de sucre roux
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
-
1 ½
c. à café de sucre vanillé fait maison
of 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
La marmelade d'oranges
- 1000 g d'oranges
- 1 citron jaune
- 350 g de sucre roux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1448.3 kJ / 346.2 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 25.2 mg
Alternatieve recepten
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55 min
Tarte aux fraises et noisettes
2h 40min
Brioches roulées salées
4h 45min
Confiture fraise et sureau
9h 15min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55 min
Tarte briochée aux abricots
3h 10min
Pommes en croûte feuilletée
2h 30min
Tiramisu aux abricots et au miel
4 godz. 40 min
Tarte à gros bords
1 Std. 50 Min
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24h
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11h
Tartelette fine aux pommes
3h