Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La rhubarbe
- 200 g d'eau
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons (1 cm env.)
Le gâteau
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé et, un peu pour le moule
- 90 g de lait
- 90 g de beurre fondu et, un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
-
les graines d'1 gousse de vanille
of 3 pincées de vanille en poudre - 200 g de fraises fraîches, coupées en quarts
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 995.7 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 131.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan sans pâte
6h
Crème dessert au chocolat
25 min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30 min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Bûche salée au saumon
3 Std.
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade
40 min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min