Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de beurre, coupé en morceaux, dont 150 g préalablement congelé
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons d'1 cm
- 40 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2479.5 kJ / 591.8 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 26.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 422.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1h
Pizza au curcuma avec anchois, fleurs de courgette et oignons
2h 15 min
Riz à la morue et aux moules
50min
Tourte au saumon et champignons sauce crème
3 Std.
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45min
Quiche aux fruits de mer
1u. 15min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1h
Lotte à la provençale
50min
Pizza aux palourdes
1h 45min
Cuisse de lapin farcie aux olives
1h 20min
Poulet rôti farci, feuilleté aux myrtilles et purée truffée
2h
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min