Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de cacao en poudre non sucré
-
60
g de meringues (voir "Conseil(s)")
of 60 g de biscuits à la cuillère - 100 g de baies fraîches variées (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sucre en poudre
- 360 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone
-
18 - 30
œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
of 18 - 30 cacahuètes enrobées de chocolat de différentes couleurs, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3186.3 kJ / 761.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 407.5 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 19.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 124.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16h 30 min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40 min
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette
1 Std. 35 Min
Jambalaya de poulet
40 min
Virgin Blue Lagoon et glaçons de Noël
35 min
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 Std.
Minipavlovas à la crème glacée framboise
Geen beoordelingen
Financiers pistache et framboise
35 min
Cannelés bordelais
13 godz. 30 min