Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 180 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 90 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons
Le croustillant au chocolat blanc
- 180 g de chocolat blanc, en morceaux
- 75 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, en morceaux
La crème montée à la pistache
- 150 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g d'huile de noisette
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3143.1 kJ / 751.2 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 48.1 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 166.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45min
Baeckeoffe aux deux poissons
1 godz. 45 min
Flammekueche aux graines de lin avec saumon, champignons et salade de roquette
40min
Tarte entremets chocolat et noisette
18 Std. 30 Min
Paris-Brest
3 Std.
Fraisier
15 Std.
Praliné maison rapide
1h
Entremets Passion et mangue
12 godz. 30 min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 godz. 20 min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Dacquoise aux fruits rouges
3 godz. 55 min