Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
-
180
g de farine de blé T45
of 180 g de farine de blé T55 - 200 g de farine de blé dur
- 200 g de ricotta fraîche, égouttée
- 8 g de sel
- huile d'olive, pour huiler
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 920.9 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 418.8 mg
Alternatieve recepten
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3 Std. 10 Min
Bagel au bleu des Causses
1sa 20 dk
Pain aux oignons
5 Std. 30 Min
Pain coco aux fruits secs
2h 55 min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2 godz. 20 min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1 Std. 50 Min
Pain tressé aux olives
5 Std.
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Le pain bénit
2sa 30 dk
Pain nordique
1sa
Briochettes en éventail
3 Std. 35 Min