![Pain à la ricotta Pain à la ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6A6758B5-EBC5-420E-AD1B-7F27BFE424A3/Derivates/b58fdfc3-b718-4b20-9951-fee592bd05ba.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
-
180
g de farine de blé T45
of 180 g de farine de blé T55 - 200 g de farine de blé dur
- 200 g de ricotta fraîche, égouttée
- 8 g de sel
- huile d'olive, pour huiler
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 920.9 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 418.8 mg
Alternatieve recepten
Nœuds à l'ail et au persil
4h 25 min
Pain au yaourt et aux amandes
1h 20min
Pain aux oignons
5 godz. 30 min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2 Std. 20 Min
Pain tressé aux olives
5h
Pains au maïs
3 Std. 20 Min
Focaccia à la saucisse
1h 40min
Pain coco aux fruits secs
2 Std. 55 Min
Brutti e buoni "moches mais bons"
40 Min
Baguette tradi'graines
3h 30 min
Pain de mie aux graines
6h