Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'oignons, coupés en tranches
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 130 g de lait, et un peu pour la dorure
- 325 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante")
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre (100 g froids, coupés en morceaux et 20 g fondus)
- 535 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 20 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2391.2 kJ / 571.5 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 487.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Baguette tradi'graines
3h 30min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pains au maïs
3 Std. 20 Min
Pain de campagne
4 Std.
Pain à la feta et aux olives
5óra 15p
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1 Std. 50 Min
Minifocaccias moelleuses
3h 30min
Nœuds à l'ail et au persil
4h 25min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pain à la ricotta
3h
Pain aux olives
3 Std. 40 Min