Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 665.5 mg
Alternatieve recepten
Tajine de boulettes de sardines
45min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1h
Gratin de chouchous
55min
Crêpes soufflées japonaises
40 Min
Planche de beurre
15min
Brioche italienne
3h 15min
Vinaigrette césar végane
40 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40 min
Brioche espagnole
2h 45min
Pains du Sud en 2 façons
1h 25min
Mini panettone
6 Std. 40 Min
Pain aux olives
3h 40 min