![Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/730a1883bbfd747be7c72810169c42e3/Derivates/2042e28590154147fc5ec06fb2ba8707f8cafbd6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 665.5 mg
Alternatieve recepten
Pain aux différents fruits secs
2hod. 55min
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30min
Confiture de fruits tropicaux et fraises sauvages
1 godz.
Pain au romarin méditerranéen
1h 55min
Tourte aux blettes
2h 20min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Pain tressé aux olives
5 Std.
Baguette tradition
15h 25 min
Babka chocolat-caramel
3h
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min