Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- farine, pour le plan de travail
La garniture
- 190 g de morue dessalée en brandade, en conserve
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
Le montage
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2573.7 kJ / 620.3 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 391.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe épicée de lentilles corail et tomates, pommes de terre farcies
55 Min
Croquettes de thon panées à l'amarante
1h 30min
Chaussons salés à la caponata
Geen beoordelingen
Cocas niçoises
3h 15 min.
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1h 35 min
Minigalettes aux champignons
1 godz. 45 min
Couronne royale au camembert
2h 25 min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1j 10 menit
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3h 30 min
Pain à la ricotta
3h
M'hancha (Escargot aux amandes)
1u. 25min
Tielle sétoise
3h 30 min