![Rekakats libanais Rekakats libanais](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/317E09C1-E784-499C-B27C-4F65C94A2FEB/Derivates/7826d6ff-6189-46c7-abe7-05c73549428b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
bouquet de coriandre fraîche, équeuté
of 1 bouquet de persil frais, équeuté -
300
g de halloumi, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
of 300 g de feta, coupée en morceaux -
12
feuilles de pâte filo (ou phyllo)
of 12 feuilles de brick - huile neutre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1 Std. 15 Min
Pains au zaatar
1h 55 min
Falafels
24hod.
Tahiné maison
25min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Brochettes de kefta
55min
Naans au fromage
2h 25 min