Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 citrons jaunes
- 150 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 35 g de beurre, coupé en morceaux
La pâte à brioche
-
130
g de lait
of 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
of 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3478.2 kJ / 831.3 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 104.2 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 22.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 734.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3 Std.
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1h
Rolls au chocolat et caramel
2 godz. 10 min
Gâteau crumble aux pommes
45 Min
Galettes à la noix de coco et au chocolat
1h
Tarte au sucre
50 min
Buns à la cannelle
5h
Dinner rolls anglais
3h 35min
Babka pistache et fleur d'oranger
4hod. 5min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20 min
Melopita de Sifnos (gâteau grec à la ricotta)
50 min