Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 550 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 55 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 œuf
- 55 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs de Corinthe
Les croix
- 100 g d'eau
- 125 g de farine de blé
Le glaçage
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 70 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1456 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Boule au cacao
6 Std. 20 Min
Brioche tressée à la cannelle
8h
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4 Std. 10 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50 min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Brioche feuilletée
5h
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Viennoises au chocolat
2 Std. 50 Min
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min