Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâte à pain au lait
- 230 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile végétale
- 1 œuf
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 20 g de beurre
- 400 g de pommes, pelées et en morceaux (2 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de marsala liquoreux
- 200 g de noix décortiquées
-
150
g de raisins secs
of 100 g de pépites de chocolat - 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 œuf, battu à la fourchette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2028.1 kJ / 484.7 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 256.3 mg
Alternatieve recepten
Minipains façon bretzel
2 Std.
Bagel en 3 ingrédients
35 min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2sa 25 dk
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25 min
Brioche végétalienne aux fruits secs
2 Std.
Gâteau au chocolat cétogène
45 min
Sandwichs de spaghetti légumes
1 godz.
Pain de Pâques complet aux œufs et truite fumée
1 Std. 45 Min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1h 10min
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Ragoût de poulet colombien
2 Std. 20 Min