Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'eau minérale
- 75 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 240 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de fécule de maïs
- 55 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 citron jaune non traité
- 45 g de beurre, en morceaux
- 170 g de myrtilles
- 15 g d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 6204 kJ / 1475 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 260 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche tressée
14h 40min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pain de campagne
3h 45min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Rolls à la crème de marron
2h 25min
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5 min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Babka aux myrtilles
4 godz. 50 min
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Brioche italienne
3 Std. 15 Min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min