Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g d'eau
- 1 échalote
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, en tronçons
- 200 g de fromage frais à tartiner
- du poivre moulu
- huile neutre, pour la cuisson
- 6 tranches de jambon cuit
- 18 cornichons au vinaigre, de petite taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Galettes complètes
45 min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Minitartelettes fines tomates et comté
1 godz. 15 min
Flammekueche alsacienne
30min
Mayonnaise version allégée
10 min
Pâtes fraîches jaunes
1h
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 godz. 40 min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Pâte à galette
1 godz. 15 min