Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g d'eau
- 1 échalote
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, en tronçons
- 200 g de fromage frais à tartiner
- du poivre moulu
- huile neutre, pour la cuisson
- 6 tranches de jambon cuit
- 18 cornichons au vinaigre, de petite taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Galettes complètes
45 min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Tartare de dorade et blinis
1h 35 min.
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40 min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 min
Muffins pomme-camembert
55 min
Wraps aux légumes croquants, sauce yaourt au curry
15 Min
Pâte à galette
1h 15min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h