Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les brioches
- 30 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- beurre, pour les moules
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- 1 c. à soupe de lait, pour la dorure
La garniture
- 8 asperges vertes, coupées en fins tronçons
- 4 œufs
- 4 c. à soupe bombées de crème fraîche épaisse
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2825 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits choux au saumon fumé
1h 10 min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25 min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1 Std. 30 Min
Croquettes de camembert panées au sésame
30min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Minitartelettes aux œufs de lump
1h 20 min
Wraps de rillettes de cabillaud, chou rouge, roquette et sauce curry-gingembre
1h
Paupiettes de chou au poulet
2 godz. 10 min
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50min
Tomate-mozza revisitée
2 Std. 5 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min