Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 265 g de farine de blé (15 g pour le plan de travail)
- 125 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
- 250 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm congelés 6h au préalable
La farce
- 20 g de feuilles de persil frais
- 100 g de crevettes cuites, décortiquées, coupées en quatre
- 50 g de lait
- 25 g de beurre
- ½ c. à café de ras el-hanout
- 3 pincées de sel
- 55 g de farine de blé (15 g pour le plan de travail)
- 1 œuf
- 80 g d'œufs de saumon
- 2 c. à café de zeste de citron jaune non traité
- 2 c. à soupe de jus de citron
- du poivre moulu
- 2 bars (700 g chacun), levés en 4 filets
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4642 kJ / 1112 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte feuilletée maison
1 Std.
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Samoussas au colin
50 Min
Burger de poisson
2 godz. 10 min
Fôret-noire
5h 15min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Roulé de poisson
3u. 15min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 Min
Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes
1u. 45min
Calamars Assam
30 Min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1 Std. 25 Min