Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranches de saumon fumé, en morceaux
- 300 g de crème liquide entière, très froide, et 3 c. à soupe
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- du sel
- du poivre moulu
- 3 avocats, mûrs à point
- 3 c. à soupe de jus de citron vert
- 1 boîte d'œufs de saumon
- quelques pluches d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 629 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13 Std.
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Cheesecake au saumon
4h
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min