Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, en morceaux
- 500 g de fumet de poisson (voir "Conseil(s)")
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 5920 kJ / 1430 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 117 g
- Verzadigd vet
- 70 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 617 mg
Alternatieve recepten
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Sauce madère
35min
Sauce au roquefort
20 min
Beurre blanc
25 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Sauce Messine
10 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Sauce à l'oseille
25 Min
Sauce à l'oseille
35min
Rognons de veau sauce madère
20 min