![Sauce aurore Sauce aurore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9734695F-B0CC-4844-A21A-60878C8CA7B8/Derivates/4A635355-1DE2-4553-BC0D-7FCFF943A77D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, en morceaux
- 500 g de fumet de poisson (voir "Conseil(s)")
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 5920 kJ / 1430 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 117 g
- Verzadigd vet
- 70 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 617 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce au poivre
25 Min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4h 40min
Sauce choron
20 min
Sauce soubise
30 min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15 min
Sauce soubise
30 min
Sauce gribiche
15 min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce dieppoise
35 min
Sauce bordelaise
45 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Sauce Messine
10 Min