Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de céleri branche, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (1,5 cm)
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 600 g de ris de veau
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 90 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 587.3 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 230.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté d'agneau aux légumes
45 min
Champignons farcis
13 godz. 15 min
Nage de médaillons de plie
Geen beoordelingen
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Mijoté de légumes de printemps et baba à la vapeur
1 godz. 20 min
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4h 45min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50 min
Courgettes farcies au canard
1h 5min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Sauce blanche
10min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min