Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de céleri branche, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (1,5 cm)
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 600 g de ris de veau
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 90 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 587.3 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 230.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20 min
Crème brûlée allégée
3 Std. 15 Min
Cassoulet de la mer
50min
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Paëlla aux fruits de mer
1 Std. 5 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min