![Blanquette de ris de veau Blanquette de ris de veau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3438b98e-de54-4f4c-9606-5439e3764229/Derivates/15fc69aa-6c7f-44a3-a127-17f4e08b6b03.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de céleri branche, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (1,5 cm)
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 600 g de ris de veau
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 90 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 587.3 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 230.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 Min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50 Min
Confit de canard aux petits légumes
35 Min
Pastilla aux restes de viande
1h 15min
Salade de pommes de terre aux coques
40min
Nage de médaillons de plie
Geen beoordelingen
Avocat farci au crabe
40min
Bûche de la mer
13 Std.
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min