Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2923 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Couronne-cake au lard fumé
1 Std. 30 Min
Feuilleté comtois
1h 5min
Saucisson brioché
2h 50 min
Pâté en croûte
7h 45min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Pâte feuilletée maison
1h
Gougères au comté
45min