Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g d'échalotes, coupées en morceaux d'1 cm
- 10 brins de persil frais, coupés en quatre
- 120 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 250 g de viande de veau dénervée, en morceaux d'1 cm de côté (quasi de veau)
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
Le jour même
- 200 g de beurre bien froid, coupé en dés de 1 cm de côté
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2268 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kouglof alsacien
4h 20min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Spätzles aux girolles
50 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kouglof
3h 20min
Terrine bressane
24h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Terrine de campagne
25h 15 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Bibeleskaes alsacien
25 min
Terrine de campagne
4h 30min