Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1829 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Sauce crémeuse aux herbes
10 dk
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce tartare
10 dk
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1sa 15 dk
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Sauce choron
20 dk
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 dk
Sauce Messine
10 dk
Sauce aux groseilles
15 min
Turbot sauce champagne
30 dk
Sauce moutarde à l'aneth
25 dk
Sauce périgourdine
35 dk