Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1829 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Sauce périgourdine
35min
Sauce chasseur
35min
Sauce bordelaise
45min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1u. 15min
Sauce Messine
10 min
Tartare de bœuf
10 min
Sauce au poivre
25min
Sauce soubise
30 min
Assiette de vanets
Geen beoordelingen
Sauce aux câpres
30 min