Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1829 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Sauce au poivre
25 min
Turbot sauce champagne
30 min
Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites
1 Std. 45 Min
Fruits d'été en papillote
20 min
Sauce mayonnaise
10 min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 Std. 30 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au cidre
20 min
Sauce cocktail
10 min
Sauce bordelaise
45 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min