Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 150 g de filet de lieu jaune sans peau, coupé en quatre
- 200 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en quatre
- 200 g de pavés de saumon frais, coupé en quatre
- 100 g de haddock, coupé en quatre
- 600 g de choucroute cuite au naturel, égouttée
- 250 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2331.5 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1287.3 mg
Alternatieve recepten
Crumble de poisson
1h
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Brandade de haddock
50 min
Cassoulet de la mer
50 min
Choucroute de la mer
40 min
Choucroute de la mer
35min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13j 40 menit
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30 min
Cassolette de poissons
1h
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min