Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 8 feuilles de basilic frais
- 8 feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 30 g de lait
- 1 pincée de sel (optioneel)
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 courgettes, de petite taille
- 80 g de poivron jaune, coupé en brunoise
- 80 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- 5 radis roses, coupés en fines rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 377 kJ / 90.2 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 218.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine aux trois poivrons
55min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Verrines printanières
25min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Blinis de concombre et mousse au comté
1h 40min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 Min
Tartines de pain de mie, coulis de tomates, compotée d’oignons rouges et coppa
2h 45min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min