Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit à la tomate
- 3 œufs
- 120 g d'eau
- 35 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 60 g de beurre fondu
- 35 g de concentré de tomate
- 50 g de gruyère râpé
- 1 c. à café de paprika
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La farce au chèvre et fines herbes
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 150 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux
- 100 g de fromage blanc nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3óra
Fleurs chorizo-feta
35 min
Bouchées chèvre-raisin
1 godz.
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 godz.
Roulé de potiron
1h 30min
Roulé à la tomate
2 godz.
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Pommes duchesse
1 godz.
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 godz. 45 min