Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins d'estragon frais, équeutés
- 3 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 50 g d'échalotes
- 60 g de beurre demi-sel
- 800 - 900 g de viande de lapin, en morceaux (cuisses et râbles)
- 25 g de cognac
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 800 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 20 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Caille aux raisins
45 Min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10min
Lapin marengo
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Pintade au chou
1h 10min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Lapin à la provençale
1h
Lapin à la moutarde
1h