Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins d'estragon frais, équeutés
- 3 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 50 g d'échalotes
- 60 g de beurre demi-sel
- 800 - 900 g de viande de lapin, en morceaux (cuisses et râbles)
- 25 g de cognac
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 800 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 20 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Lapin marengo
1h
Pot-au-feu
1ωρ. 35 λεπτ.
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Truites meunières aux pignons en persillade
50min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 godz. 20 min
Gibelotte de lapin
1ωρ. 35 λεπτ.
Lapin à la provençale
1h
Lapin à la moutarde
1h
Navarin d'agneau
1h 15min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min