Compatibele versies
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture pomme-andouille
- 40 g de beurre, et un peu pour les moules
- 500 g de pommes à cuire, coupées en cubes (1 cm)
- 350 g d'andouille, coupée en dés
La sauce au camembert
- 20 g de beurre
- 20 g de farine, et un peu pour fariner
- 250 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de camembert, coupé en morceaux
Le montage des feuilletés
- 1 pâte feuilletée maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232.3 kJ / 296.1 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce beurre blanc
20 min
Crème ibérique
5min
Beurre blanc
25min
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Rillettes de truite
3h 30min
Cake chorizo-emmental sans œuf
1h
Sauce beurre blanc
20 min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Moules au roquefort
40 min
Sauce au roquefort
20 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min