Compatibele versies
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture pomme-andouille
- 40 g de beurre, et un peu pour les moules
- 500 g de pommes à cuire, coupées en cubes (1 cm)
- 350 g d'andouille, coupée en dés
La sauce au camembert
- 20 g de beurre
- 20 g de farine, et un peu pour fariner
- 250 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de camembert, coupé en morceaux
Le montage des feuilletés
- 1 pâte feuilletée maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232.3 kJ / 296.1 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette pomme-caramel au beurre salé
1 Std. 35 Min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce au roquefort
20min
Sauce beurre blanc
20min
Crème anglaise
10 min.
Beurre blanc
25 min
Moules à la sauce chorizo
1h
Préfou au beurre aillé
3 Std.
Pain de saumon
1h 20min
Sauce au cidre
20min
Cromesquis de saint-nectaire
45 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min