Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1988 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Crème au praliné
2h 20min
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Les palets roses de Jeanne
1h 15min
Délice pomme-speculoos
12h
Délice au Carambar
2h 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Les croustouilles
20 min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Pièges aux speculoos
3 Std. 15 Min
Crémeux de Carambar
2h 30min