Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 160 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
La garniture
- 2 gousses d'ail
- 2 échalotes
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de chair à saucisse
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3491 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 49.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Tourte du lundi
1h 5 min
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Croque flammekueche
55 min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 Std. 20 Min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1 Std. 20 Min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Palette à la diable
1 Std.
Salade strasbourgeoise
1 Std.
Tarte aux oignons
1 Std. 15 Min
Croque-cake
50min