Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La crème amandine
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 200 g d'amandes en poudre
- 160 g de framboises fraîches (50-60 framboises env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1534 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux fraises
4h
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30 min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Amandine aux abricots
1hod. 30min
Gâteau aux pêches
55 Min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Muffins aux myrtilles
45 min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Tarte aux fraises et lemon curd
1hod.
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 min
Muffins aux myrtilles, framboises et crème de yaourt
45 min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 Min