Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 100 g de beurre doux
- 185 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème Passion
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de jus de fruit de la Passion
- 60 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre doux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2062.6 kJ / 490.4 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 21.5 g
Alternatieve recepten
Gianduja choco-Passion
18h 20min
Tartelettes à la vanille façon pannacotta
5h
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Tarte meringuée au citron
1h 10 min
Tarte crémeuse banane, passion, citron vert
4h 45 min
Sphère chocolat-mandarine
12 Std.
Mousse fruits de la Passion
2j 30 menit
Tartelettes amandine aux framboises
1j 20 menit
Tartelettes meringuées à l'orange
2j
Tarte tropézienne façon paris-brest
3sa
Le macaron caramel
1h 50min
Fraisier macaroné revisité
2h 45 min