Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 100 g de beurre doux
- 185 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème Passion
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de jus de fruit de la Passion
- 60 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre doux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2062.6 kJ / 490.4 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 21.5 g
Alternatieve recepten
Meringue italienne
30 Min
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Charlotte mangue-Passion
5h
Eclairs façon tarte citron
1 Std. 15 Min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1hod. 40min
Macarons à la griotte
48 godz.
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45min
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Fraisier
12h 45min
Eclairs vanille-noix de coco
24 Std.