Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 100 g de beurre doux
- 185 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème Passion
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de jus de fruit de la Passion
- 60 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre doux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2062.6 kJ / 490.4 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 21.5 g
Alternatieve recepten
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Bûche meringuée au citron
1小时 15 分钟
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Tarte au citron
12h
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55 min
Layer cake au lemon curd
5h
Galette des Rois à la frangipane
2h
Tarte chocolat caramel
2小时 15 分钟
Meringue italienne
30 Min