Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La base
- 100 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
Les perles du Japon aux framboises
- 800 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre aromatisé à la framboise Béghin Say
- 75 g de perles du Japon pour potages et desserts
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
Le glaçage miroir
- ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 2244.6 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 38.3 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 godz. 45 min
Charlotte mangue-Passion
5hod.
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 Std. 20 Min
Mousse surprise
14h
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min