Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 135 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 120 g de sucre roux
- 2 jaunes d'œufs
- 1 ½ c. à café de sel
- 190 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La génoise
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre doux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 370 g de confiture de noix de coco (1 pot)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1639 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes des îles
40min
Glace coco et citron vert
12 Std. 15 Min
Acras de morue
24h
Sauce chien
10 min
Galette à l'ananas et au rhum
1h 10min
Millas
1h
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Chocolat martiniquais
20min
Pain au beurre
1óra 30p
Féroce d'avocat
30min
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10min
Acras de morue
13ωρ.