Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit shortbread
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, pommade (très mou)
- 300 g de farine
- farine, pour le plan de travail
Le caramel au beurre salé
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux (2 cm)
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g., tiédie
La couverture au chocolat
- 180 g de chocolat, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 20 morceaux
- Calorieën
- 23404 kJ / 5602 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 560 g
- Vetten
- 320 g
- Vezels
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchées caramel-chocolat
4 Std. 45 Min
Pâte à tartiner express
15min
Glace à la vanille
12 Std.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 Std. 50 Min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Gianduja maison
4h 25 min
Barres croustillantes maison
50min
Biscuits fourrés type Oréo®
1u. 15min
Flapjacks choco
1 Std. 35 Min
Choco-nougat
3 Std.
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 Std. 35 Min