Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de biscuits secs, type Digestive
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de lait
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1960 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glaçage miroir au chocolat noir
12h
Cheesecake marbré non cuit
4h 45min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20 min
Cupcakes rouge
1h
Galette magique des Rois
3h 15 min
Eclairs choco-café
24 Std.
Cupcake chocorange
50min
Gâteau au café et à la vanille
5 Std. 15 Min
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min.
Galette tout chocolat
1 godz. 35 min
Gâteau à la fraise
3h 35min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h