Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de biscuits secs, type Digestive
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
- 500 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 150 g de lait
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1960 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat viennois
20min
Grog chocolat orange
10min
Galette des Rois pistache griotte
1 godz. 20 min
Biscuits à la goyave
1 godz. 20 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Galette des Rois mangue-chocolat
1h 40min
Cupcake café cappuccino
40 Min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Cheesecake au beurre de cacahuète
6 Std.
Biscuits au café
1 Std.
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1 Std. 45 Min
Mini éclairs aux fraises Tagada
24h