Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 40 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre en poudre
- 500 g de mangue, coupée en petits cubes
- 30 g de miel
- 80 g de mascarpone
- 1 c. à soupe de miel
- 120 g de sirop de sucre de canne
- 2 c. à soupe de rhum brun
- 5 g d'eau froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1768 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forêt-noire
2h 30min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Dacquoise aux framboises
2h
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Patience aux fruits d'été
13 godz.
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Entremets coco-passion-papaye
24j
Charlotte mangue-Passion
5h
Fraisier
12h 45min