Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le craquant (la veille)
- 230 g de biscuits secs, type palets bretons
- 70 g beurre
La mousse à la vanille (la veille)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 gousses de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 130 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 250 g de fraises, coupées en deux dans la longueur
- ½ melon, détaillé en billes
Le miroir au melon (à faire le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g feuille) et un récipient d'eau froide
- ½ melon
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2457.9 kJ / 589.1 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 42.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15hod.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Mousse surprise
14h
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Entremets aux fraises de Plougastel
5hod.
Le drômois
12h 45min
Gâteau au café et à la vanille
5 Std. 15 Min
Délice d'été pêche-abricot
4h