Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
La garniture et le nappage au chocolat noir
- 300 g de marmelade d'oranges
- 30 g d'eau
- 1 c. à café d'agar-agar
- 240 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 666.4 kJ / 158.4 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés briochés au chocolat
2 Std. 40 Min
Napolitain
73h 40 min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Sablés choco-coco
45 min
Gianduja maison
4h 25min
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Barres choco-coco
1h
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Biscuits à la confiture
1h
Comme un biscuit BN®
1h 30min
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min