Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain de Gênes
- 250 g de beurre demi-sel mou, en morceaux, et un peu pour le moule
- 300 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes en poudre
- 6 œufs
- 80 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 10 g de Grand Marnier®
La crème au chocolat
- 300 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
Le nid en chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 7 œufs de Pâques en chocolat
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche express au praliné
45 min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Ganache au chocolat
20min
Gâteau vapeur au chocolat, crème fouettée
1h 15min
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Crémeux aux noisettes
1h 45min
Nid de Pâques
1h 45min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15min
Gâteau de Pâques
13h
Gâteau à la fraise
3h 35min