Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain de Gênes
- 250 g de beurre demi-sel mou, en morceaux, et un peu pour le moule
- 300 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes en poudre
- 6 œufs
- 80 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 10 g de Grand Marnier®
La crème au chocolat
- 300 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
Le nid en chocolat
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 7 œufs de Pâques en chocolat
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2976 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15 min
Bûche express au praliné
45min
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Nid de Pâques
1h 45min
Bûche chocolat-orange
3 godz. 45 min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30 min
Gâteau de Pâques
13h
Croquant au chocolat
16h 20min
Galette à la crème d'amande
1h 20 min
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15 min
Charlotte au chocolat
6 Std. 20 Min