Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le craquelin
- 50 g de sucre roux
- 40 g de beurre doux, pommade
- 50 g de farine de blé
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème au praliné
- 60 g de pralin
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g de sucre vanillé maison
- 70 g de sucre en poudre
- 30 g de purée de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
La crème au beurre
- 50 g d'eau
- 140 g de sucre en poudre
- 75 g de blanc d'œuf (3 petits œufs env.)
- 240 g de beurre doux, pommade, en petits morceaux
L'insert praliné
- 100 g de chocolat au lait praliné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1445 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à chou
2h
Macarons au citron
12 Std.
Crème pâtissière
15min
Eclair au chocolat
1u. 15min
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Religieuses au café
3h 45min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Paris-brest
3h 10min
Fraisier
12h 45min