Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La glace à l'amande (la veille)
- 100 g d'amandes émondées
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 300 g de lait
La glace à l'amande (le jour même)
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre roux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
La glace à la griotte
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g de griottes surgelées
- 1 blanc d'œuf
La finition
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
- 1 trait d'extrait naturel d'amande
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1738 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Croustillant chocolat-framboise
16h
Choux façon tiramisu
1h 50min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 Std. 45 Min
Mystère au chocolat
8h 30min
Framboisier
1hod.
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12 Std.
Fraisier
12 Std. 45 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Choux amarena
1 Std. 25 Min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 min