Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 300 g de beurre doux, préalablement congelé à plat et en morceaux
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g d'eau
- 2 pincées de sel
La crème d'amandes
- 1 œuf
- 2 jaunes d'œufs
- 120 g de beurre doux
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 1 c. à soupe rase de farine de blé
- 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3053.5 kJ / 733.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 54.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de Gênes
1 godz.
Gâteau nantais
1 godz.
Gâteau à la vanille et aux amandes
3h 30min
Gâteau de Santiago
35 min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Torta stracciatella
50 min
Galette bressane
13 Std.
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Gâteau brigadier
2h 30min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3 Std.
Tarte aux pruneaux
13u. 30min